2015. feb 04.

Jól teljesített a fogyókúrás szaloncukor

írta: missmuffin
Jól teljesített a fogyókúrás szaloncukor

Több mint tízezer ember ment januárban kedvezményesen fürdőbe egy decemberben indult kampány segítségével. Az akció keretén belül, szaloncukrokba rejtették a belépőket. Ezeket 12 fürdőben,  wellness központban lehetett beváltani.

miku.JPG

 Karácsony után a szaloncukrok segítségével is sokan mentek fürdőbe

Kutatások szerint: az újévi ígéretek háromnegyede már az első próbálkozás után kudarcba fullad. A „Fürdőjegyet minden karácsonyfára”- elnevezésű akció szervezői erre szerettek volna rácáfolni! Az édességekbe csomagolt ajándékokkal azt szerették volna segíteni, hogy magyarok valóban megvalósíthassák 2015-ös egészségmegőrzéssel, fogyókúrával kapcsolatos terveiket. - írta korábban a Blikk.

A kampány keretén belül, potenciálisan 300.000 darab fürdőjegyet lehetett volna beváltani, de a szervezők úgy vélik, hogy a tízezres nagyságrend is nagy eredmény, hiszen idén első alkalommal indították el a kampányt.

A szaloncukrok papírját egyébként számos szállodában és autószervizben is be lehetett váltani. Az autósok, főként a Suzuki márkaképviseletek, eredményesnek érzik az akciót, hiszen több százan vitték el járművüket ingyenes téli átvizsgálásra. Együd Gábor, a Suzuki Ház autószalon tulajdonosa szerint:  a téli átvizsgálást ugyan már ősszel el kellene végeztetni,  de sokan ezt az első nagyobb hóesés vagy a karácsonyi roham utáni időkre is  eltolják.  Holott, ha időben elvégeztetjük ezt a munkát, akkor nem csak a baleseteket előzhetjük meg, de az autónkban is kevesebb kár, meghibásodás keletkezhet a hideg miatt.  

Az akciót a Sütibank elnevezésű akciócsoport szervezte. Honlapjuk szerint: a Glória névre keresztelt szaloncukor, többek között a kiemelt CBA, Real üzletekben, valamint mintegy száz független kisboltban is kapható volt. A szervezők közleményükben elmondták azt is,  hogy szaloncukrok olyan kistelepüléseken is elérhetőek voltak,  amelyekben már évek óta nincs egyetlen kisbolt sem. Ennek logisztikai munkának a megvalósításába a Hyundai magyarországi képviselete és a Fox Autorent járműkölcsönző  is besegített.

Egyébként akinek van még otthon szaloncukorpapírja, mert nem dobta ki, az itt válthatja be fürdőjegyre. Sietni nem árt, mert már csak néhány napig fogadják el ezt belépőnek. 

Szólj hozzá

Sütibank